Sok tłoczony jabłko-rabarbar | Wyciskany.pl

Sok tłoczony jabłko-rabarbar

Skład:
sok tłoczony z jabłka 85 %
sok tłoczony z rabarbaru 15 %

Orzeźwiający i lekko kwaskowaty sok jabłko-rabarbar ukoi pragnienie zwłaszcza w gorące dni. Niepozorny rabarbar jest źródłem witamin C, E oraz A.

Naturalnie mętny. Bez dodatków wody, cukru, barwników i konserwantów.
Pasteryzowany na zimno, dzięki czemu sok zachowuje wartości odżywcze owoców i warzyw z których powstaje.
Temperatura przechowywania: od 2 do 20 stopni Celsjusza.

Wartość odżywcza100ml250ml%RWS
Wartość energetyczna213 kJ (50 kcal)532,5 kJ (125 kcal)6%
Tłuszcz0,15 g0,45 g1%
w tym kwasy nasycone0 g0 g0%
Węglowodany11,92 g29,8 g11%
w tym cukry11,07 g22,14 g25%
Białko0,2 g0,5 g1%
Sól0 g0 g0%
sok tłoczony jabłko-rabarbar

Tagi sok jabłkowo-rabarbarowy, tłoczony, sok z rabarbaru, rhubarb juice, sok naturalny

Lepszy niż babciny kompot!

Sprawdź też inne smaki!