Sok tłoczony jabłko-rabarbar
Skład:
sok tłoczony z jabłka 85 %
sok tłoczony z rabarbaru 15 %
Orzeźwiający i lekko kwaskowaty sok jabłko-rabarbar ukoi pragnienie zwłaszcza w gorące dni. Niepozorny rabarbar jest źródłem witamin C, E oraz A.
Naturalnie mętny. Bez dodatków wody, cukru, barwników i konserwantów.
Pasteryzowany na zimno, dzięki czemu sok zachowuje wartości odżywcze owoców i warzyw z których powstaje.
Temperatura przechowywania: od 2 do 20 stopni Celsjusza.
Wartość odżywcza | 100ml | 250ml | %RWS |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 213 kJ (50 kcal) | 532,5 kJ (125 kcal) | 6% |
Tłuszcz | 0,15 g | 0,45 g | 1% |
w tym kwasy nasycone | 0 g | 0 g | 0% |
Węglowodany | 11,92 g | 29,8 g | 11% |
w tym cukry | 11,07 g | 22,14 g | 25% |
Białko | 0,2 g | 0,5 g | 1% |
Sól | 0 g | 0 g | 0% |

Tagi sok jabłkowo-rabarbarowy, tłoczony, sok z rabarbaru, rhubarb juice, sok naturalny
Lepszy niż babciny kompot!
Sprawdź też inne smaki!
Jabłko
Jabłko-burak
Jabłko-gruszka
Jabłko-rabarbar
Jabłko-aronia
Jabłko-truskawka